Logies

Capucins: 26 personen

Jardinière : 14 personen

Bulle sur l’eau, logement insolite: 2 personen

Onze Gîtes zijn ontworpen om uw personeel in het grootste comfort te ontvangen.

Kom u herbronnen in de prachtige natuur van het Domein Saint Roch

Met familie, onder vrienden, voor een seminarie, een viering of evenement, onze vele kamers met alle comfort zijn aangepast aan elk type gast!

Wij zijn met zeer nauwgezette zorg te werk gegaan tijdens de restauratie van deze geklasseerde gebouwen. Ecologische materialen, inspuiten van isolerende cellulose, super uitgeruste keukens, sportzaal en sauna, gezellige lounges, adembenemende vergezichten, niets werd aan het toeval overgelaten om uw verblijf zo aangenaam en ontspannend mogelijk te maken.

Deze magnifieke plek die zeer makkelijk toegankelijk is, ligt op 1h15 van Brussel, op 3h van Parijs en 15 min te voet van het treinstation van Couvin.

Onze 19 kamers zijn geschikt voor singles en koppels, met enkele of dubbele bedden, wat maakt dat ze een paradijsje zijn voor gezinnen met kinderen, groepen, bedrijfsseminaries en voor elk soort opleiding.
  • Capucins: 14 bedden (7 dubbele kamers, 2 kamers voor 4 personen ( totaal 22 pers. + 4 extra bedden)
  • Gai-Logis (5 bedden, 2 kamers)
  • La jardinière (14 bedden, 7 kamers).
  • De Waterbubbel, buitengewoon charmant logies, 2 personen Voor 2 personen.
  • Wellness (optioneel): Sauna, sportzaal, ontspanningsruimte, Noors bad.
  • Alle gîtes hebben een volledig uitgeruste keuken en badkamer.
Combineerbaar met onze zalen

Meeting Zaal

De koetszaal

Theater

Of het nu de grote Koetszaal dan wel de Theaterzaal of de meetingzaal is, alles is combineerbaar en moduleerbaar naargelang uw behoeften en smaak Aarzel niet om contact op te nemen zodat we kunnen overleggen hoe best uw project te realiseren.