Seminars

Formations

Team trekt zich terug

Groen gaan

Hard Working

Evenementen op Domaine Saint Roch

Of het nu voor een seminarie, een bedrijfsfeest, brainstorming, vergroening, of een sessie hard werken is, wat uw noden ook mogen zijn, het Domein Saint Roch en al zijn infrastructuur opent de deuren voor u en uw team!

Kom in het Domein Saint Roch wat afstand nemen van uw dagelijkse routine zodat u beter zicht krijgt op hoe u efficiënter uw doelen kunt bereiken.

Wat meer is, tijdens uw pauzes en ontspanningsmomenten zullen wij graag de lokale geschiedenis en ons engagement om biodiversiteit te promoten met u delen op een wandeling die uw zintuigen zal prikkelen. Een inspirerende plek bevordert de creativiteit.

Geniet van een jogging of een moment van ontspanning in onze wellnessruimte met Sauna, Noors bad, en fitness.

Zich welbewust van de uitdagingen die de hedendaagse wereld aan onze maatschappij en organisaties stelt, wil het Saint Roch Domein deel uitmaken van een duurzame toekomst die tegelijk zowel menselijk als respectvol tegenover de natuur blijft.

Onze huidige maatschappij en instituties kijken tegen torenhoge uitdagingen aan: duurzaamheid, de zoektocht naar zingeving en motivatie. Voor ons is het dan ook niet meer dan logisch dat wij onze inspirerende plek ter beschikking stellen voor uw team retraites, vergroening, en opleidingen.

Onze formules

Standaard

U huurt geheel of gedeeltelijk een van onze ruimtes (vergaderzaal, Gîtes, seminarie zaal, ontvangstzaal, wellness, …)

Speciaal gemaakt

U heeft een specifieke vraag: wij maken samen met u een programma en de einddoelen en stellen een geschikte facilitator ter beschikking die u door het gekozen proces begeleidt.