Le Petit Crescendo

Le Petit Crescendo vond plaats op Domaine Saint Roch op 15 mei 2022. Het werd gehouden onder een brandende zon en verwelkomde ongeveer 300 mensen.

De as van deze editie was duidelijk familie. Shows, verhalen, wandelingen stonden op het programma, maar ook enkele geweldige muziekoptredens en een bar vol met lokale bieren.

Daarnaast was er op de site een kleine markt van lokale producenten aanwezig. Dit is wat de krant Vers l’Avenir te zeggen had:

Voor zijn eerste editie heeft Petit Crescendo niets te benijden aan de Autumn Crescendo

Het publiek verspreid over het uitgestrekte park van het landgoed Saint-Roch waardeert de aangeboden concerten. ©ÉdA – 502106601567

Het Petit Crescendo festival is een voorjaarseditie. De twee andere Crescendo-edities, die in oktober worden aangeboden, hebben zich al bewezen. En voor het eerst zijn de organisatoren meer dan tevreden.

Nauwelijks aangekomen in het park van het landgoed Saint-Roch in Couvin, weet de bezoeker het al: de negenentwintig ambachtslieden bieden hun producten aan, mondeling of met de hand.

Verderop hebben de concertzalen, verschillende activiteiten voor kinderen en de school Les Herbes Hautes het publiek aangetrokken, verlangend naar ontdekkingen in een natuurlijke ruimte.

Aan de concertkant was Root Mean Square de headliner, aan de showkant was dat Déconcerto van Duo Gama.

Maak koppelingen

« Het doel van deze animatie is om banden te creëren tussen lokale of regionale producenten en consumenten, die zich bewust zijn van de transitie . Sinds december zijn wij met deze activiteit bezig en zijn er twaalf vrijwilligers in het veld aanwezig », laat een van de organisatoren ons weten.

Het is een veilige gok dat een editie van 2023 op de volgende agenda zou kunnen staan.

Deel deze post: